Over ons

Audio Video van Gils is een elektronicazaak met een ruim assortiment consumenten elektronica. Wij verkopen onze artikelen uitsluitend via verschillende online verkoopkanalen. Zo hebben wij een aantal eigen webwinkels, waaronder Vangilsweb. Tevens verkopen wij via marktplaatsen als Bol.com en Amazon.

Geschiedenis

De traditionele winkel bestaat al sinds 1960. Deze winkel is destijds opgericht door Christ van Gils onder de naam Audio Video van Gils. In 1994 heeft zijn zoon Peter van Gils het bedrijf Audio Video van Gils overgenomen en vanaf 2004 uitgebreid met online activiteiten. Onder de naam Vangilsweb.nl wordt een breder assortiment aangeboden dan kan worden getoond in de winkel aan de Groenstraat.

Sinds 2016 wordt de fysieke winkel voortgezet door Ihsan Akkoc onder de naam Euronics Prinsenbeek. In deze winkel aan de Groenstraat 7a te Prinsenbeek is een deel van de artikelen opgesteld. In Breda, Prinsenbeek en omgeving staat de winkel bekend als een zaak waar nog service verleend wordt door het houden van een eigen service en reparatiedienst. Het bedrijf Audio Video van Gils richt zich sindsdien uitsluitend op de online verkoopkanalen.

Onze bedrijven werken onderling voortdurend samen. Zo kunnen wij u het beste bieden van twee werelden!

Onze medewerkers

Het team van Audio Video van Gils bestaat uit vakkundige medewerkers waarbij u altijd terecht kunt voor advies en serviceverlening vóór, tijdens en na uw aankoop. Ons online team bestaat op dit moment uit 7 vaste medewerkers. Deze worden ondersteund door het winkelteam van 2 medewerkers van Euronics Prinsenbeek. Naast de adviseer- en verkooptaken zijn de meeste onder ons bezig met ondersteunende taken. Deze dienstverlening bestaat uit het in behandeling nemen en verzenden van bestellingen, het verwerken van retouren en garanties en het up-to-date houden van de verkoopkanalen.


 • Peter:
  Eigenaar

 • Hein:
  Contentbeheerder

 • Annick:
  Klantenservice

 • Michel:
  Logistiek

 
Niet op de foto: Ton (klantenservice), Frank (klantenservice) en Karel (systeembeheerder)

Ons personeel stelt zich voor